Din 50 ml apa, esenta de rom, si o lingura zahar, am facut un sirop.
Am insiropat primul blat, am intins crema si am presarat alune pisate. Cu al 2-lea si al 3-lea blat am procedat la fel. La final am imbracat totul cu crema si am mai presarat cateva alune.
Apoi am topit zaharul, l-am intins pe o folie de aluminiu in tava de cuptor, si l-am lasat sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, am indepartat folia, l-am sfaramat in bucatele mici si l-am presarat pe tort.
Imi place foarte mult combinatia intre crema dulce si zaharul amarui.. si mai ales ca trozneste in dinti ... crantzz:)
Pentru ca mi s-au schimbat treburile pe ziua de azi si n-am mai ajuns la gradina,mi-am facut de lucru prin bucatarie.Am...
Biscuiti Linzer• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.