Va propun un pudding al carui gust va va aminti de Tiramisu reţetă originală.
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.
Se desface amidonul in putin lapte.
Intr-un vas se pune laptele si se incalzeste usor, se da deoparte, se adauga nessul, crema de galbenusuri, amidonul si se amesteca bine. Se strecoara compozitia, apoi se pune din nou pe foc.
Se lasa sa fiarba amestecand continuu pana se ingroasa.
Crema obtinuta se imparte in 2 parti egale, intr-una se adauga mascarpone, iar in cealalta ciocolata topita (eu nu am topit-o de tot). Amestecam bine.
Se toarna in pahare, un strat alb, unul maro, se pudreaza cacao deasupra si se da la rece 2 ore inainte de servire.
Reteta luata de la Deyu! super bune :X eu am folosit cocos in loc de nuci :D
Fursecuri fragedeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj