Se face aluatul si se lasa sa se odihneasca.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema albicioasa si spumoasa...
Se pune la topit untul se da de pe foc si se adauga laptele, faina si cacao .. se amesteca bine de tot . Se adauga cocosul si se amesteca totul bine impreuna cu zaharul frecat cu galbenusurile si la urma albusul batut spuma ( al meu n-a fost chiar intepenit ).
Din aluat (3/4) se intinde o foaie care se aseza pe fundul tavii ( eu am folosit forma de tort). Se toarna crema si se acopera cu restul de aluat taiat in fisii si asezate ca un gratar.
Se pune la cuptor , in cuptorul incalzit deja ... la 180-200 °C pt .. 30 min cred ... acum e in cuptor.
Poze de la pregatirea pina la cuptor si mai tirziu cu tarta gata iar pe seara cu felia ...
Gatita cu DELIKAT, orice mancare are gust!
Paste cu dovlecei si piept de puiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata