Luăm caisele, le spalam, le scoatem samburele şi le rupem in două jumatati. Le punem apoi intr-un caston cu zaharul tos si cu zaharul vanilat.
Intre timp, luam o tava tapetata cu hartie pt copt si asezam jumatate din aluat. Peste aluat punem caisele una cate una, ca o patura.
Cealalta jumatate de aluat o taiem faşii si formam peste caise un gratar. Dam tarta la cuptor si dupa ce a inceput sa se aureasca, turnam deasupra siropul lasat de caise.
Cand tarta s-a copt o lasam sa se racoreasca, apoi o pudram cu zaharul pudra.
Pofta buna!
Se serveste de preferat cu lapte.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.