Taitei cu Lapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 200 grame taitei
  • 1 plic zahar vanilat
  • cateva linguri de zahar tos (dupa gust) un praf de sare
  • scortisoara

Mod de preparare

Laptele se fierbe cu un praf de sare. Se adauga plicul de zahar vanilat si cateva linguri de zahar tos, in functie de cat de dulce va place. Amestecam pana se dizolva, iar cand laptele a dat in fiert, adaugam taiteii, avand grija ca focul sa fie dat mic.

Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda taiteii intre ei sau de cratita. Lasam sa fiarba maxim 10 minute pana se fac moi. Oprim focul, presaram scortisoara si lasam sa se patrunda.
Puteti servi cald sau rece!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata

Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj