Supa Crema de Banane cu Tapioca - de Post, Pregatita cu Blenderul Oster

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri de tapioca
  • 2 banane
  • 1 cutie de lapte de cocos
  • 2 linguri de zahar
  • vanilie
  • dupa gust
  • seminte de susan

Mod de preparare

Perlele de tapioca se pun la fiert cu 2 cani de apa. Se fierb cam 10 minute sau pana cand devin translucide si lichidul s-a ingrosat. Cand sunt gata, trebuie sa aiba un punct alb in mijloc.
Intr-o craticioara se adauga lapte de cocos, bananele feliate si zaharul si se fierb la foc mic, amestecand din cand in cand.
Se tin pe foc pana cand bananele s-au inmuiat. Se scot cateva bucati deoparte, pentru decor.
Se pune laptele de cocos cu bananele in recipientul blenderului Oster, vanilia si se mixeaza 10 secunde.
Se toarna in boluri, se adauga 2 linguri de perle de tapioca, felii de banane si se presara seminte de susan.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...