Se pune intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, untul taiat bucati si coaja de lamaie.
Se amesteca bine dupa care se adauga oul.
Se amesteca pana devine un aluat faramicios (sbriciolat).
Se tapeteaza o forma de 22 cm cu hartie de copt si se pune jumatate din aluat.
Intr-un castron se amesteca ricotta, zaharul pudra si capsunile taiate bucati mici.
Se adauga peste aluat lasand 1 cm pe margine fara umplutura.
Se completeaza cu aluatul ramas si se preseaza usor cu mana.
Se coace la 180 grade pentru 30 min.
Se lasa la racit dupa care se portioneaza.
Este delicioasa special cui ii plac dulciurile cu branza.
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti