Salam de biscuiţi reţetă
Din cei 500g biscuiti, 10 bucati ii puneti deoparte restul se dau prin masina de tocat, se adauga untul frecat cu zaharul, se adauga cacaua, esenta de rom si gemul.
Se amesteca toate dupa care se adauga ceilalti biscuiti pe care in prealabil i-am rupt in bucati mai mari ca sa imite grasimea din salam, amestecand lejer ca sa nu se rupa.
Se pune compozitia intr-o foaie (sau mai multe) de celofan dandu-se forma de salam si se lasa la rece in frigider.
Se serveste felii. Va garantez ca e minunat.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.