Rulada de Biscuiti cu Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr biscuiti
  • 200 gr margaina (unt)
  • 2 linguri dulceata piersici
  • 2 linguri cacao
  • 2 albusuri
  • 150 gr zahar
  • Pentru crema :
  • 300 gr branza dulce (scoaca)
  • 100 gr zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o jumatate lamaie
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri margarina (sau unt)(acesta este optional)

Mod de preparare

Biscuitii ii macinam cu masina de tocat.
Cele 300 gr branza se amesteca cu 100 gr zahar praf, plicul de zahar vanilat, 2 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si 2 linguri margarina (sau unt).

La biscuitii macinati adaugam 2 linguri cacao, cele 2 albusuri batute spuma, 150 gr zahar, 2 linguri dulceata piersici (sau caise) si margarina topita. Se amesteca totul pana se omogenizeaza, daca e nevoie adaugam un pic de lapte pentru ca aluatul sa se poate intinde.

Pe folie alimentara intindem aluatul de biscuiti si peste el asezam umplutura de branza pe care il intindem uniform pe suprafata aluatului. Se ruleaza si se da pentru cateva ore la rece. Eu l-am lasat la rece o noapte intreaga.

Dupa ce a stat la rece rulada se feliaza si se poate servi.


Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Salata in Mantie de Iaurt

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Musuroi de cartita

Este cel mai usor tort pe care l-am facut pana acum si primul la care nu ma enervez pentru ca nu-mi iese decorul, asta pentru...

Desert tort Musuroi de cartita
Culinar.RO

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure