Rulada de Biscuiti cu Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr biscuiti
  • 200 gr margaina (unt)
  • 2 linguri dulceata piersici
  • 2 linguri cacao
  • 2 albusuri
  • 150 gr zahar
  • Pentru crema :
  • 300 gr branza dulce (scoaca)
  • 100 gr zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o jumatate lamaie
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri margarina (sau unt)(acesta este optional)

Mod de preparare

Biscuitii ii macinam cu masina de tocat.
Cele 300 gr branza se amesteca cu 100 gr zahar praf, plicul de zahar vanilat, 2 galbenusuri, coaja rasa de lamaie si 2 linguri margarina (sau unt).

La biscuitii macinati adaugam 2 linguri cacao, cele 2 albusuri batute spuma, 150 gr zahar, 2 linguri dulceata piersici (sau caise) si margarina topita. Se amesteca totul pana se omogenizeaza, daca e nevoie adaugam un pic de lapte pentru ca aluatul sa se poate intinde.

Pe folie alimentara intindem aluatul de biscuiti si peste el asezam umplutura de branza pe care il intindem uniform pe suprafata aluatului. Se ruleaza si se da pentru cateva ore la rece. Eu l-am lasat la rece o noapte intreaga.

Dupa ce a stat la rece rulada se feliaza si se poate servi.


Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...