Se tapeteaza tava cu hartie si se aprinde cuptorul la 200° celsius.
Se bat albusele spuma (cu mixerul) se adauga zaharul apoi galbenusele. Lasam mixerul la o parte si incorporam faina amestecand cu lingura usor de jos in sus. Daca vreti blatul de cacao inlocuiti o parte din faina cu cacao (eu am pus doua linguri de cacao si una de faina)
Se aseaza aluatul in tava, nivelam putin lu lingura si se da la cuptot. Eu am tredus imediat temperatura la 180° celsius. In zece minute este gata! Pregatim un servet de bucatarie umezit si stors bine, intoarcem tava deasupra si imediat rulam pandispanul cu servet cu tot. Dupa cateva minute se poate umple dupa fantezia voastra (nu trebiue neaparat sa se raceasca). De data asta eu am umplut rulada cu crema de vanilie si dulceata de visine !
*pentru o tava de dimensiuni normale (a mea este doar de 24/29) adaugati inca un ou (sau doua) si in acceeasi proportie zahar si faina
Este foarte buna la micul dejun mai ales umpluta cu gem, nutella.....etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.