Rulada cu biscuiti, fineti si cocos

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g biscuiti Petit Beurre
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri mari de crema de ciocolata Fineti
  • 50 g cacao
  • 300 g unt
  • 300 g zahar pudra
  • 150 g nuca de cocos
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaua. Adaugam si cele 3 linguri de crema de ciocolata, amestecand bine.

Impartim compozitia in 2 parti. Intindem bine fiecare jumatate pe cate o folie si dam la rece.

Frecam spuma untul cu zaharul pudra, adaugam nuca de cocos si vanilia. Intindem aceasta compozitie peste cea de biscuiti, apoi rulam cat mai bine cele 2 foi ajutandu-ne de folia de sub ele. Infasuram rulada in folie si introducem la rece pentru cateva ore.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...