Raffaelo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet unt
  • 150 g lapte praf
  • 7 ling zahar praf
  • 200 g napolitane naty cu vanilie
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g stafide

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul praf si laptele praf, se adauga napolitanele razalite. Compozitia formata se lasa la rece cca. 30 min. apoi se ia din compozitie cite o lingurita se pun in mijloc 2-3 stafide si se da forma de bila, apoi se tavalesc prin nuca de cocos.

Se tin la frigider.
POFTA BUNA !!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa