Raffaelo

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150g zahar pudra
  • - 200g lapte praf
  • - 250-300 g nuca de cocos
  • - un pachet de unt
  • - napolitane cu vanilie
  • - migdale, alune sau stafide

Mod de preparare

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, aprox 200 g nuca de cocos si napolitanele maruntite bine-bine. Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o migdala, aluna sau stafida ce vreti in centru si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tort Sacher

Am gasit aceasta reteta, cica originala, de tort Sacher si neaparat am vrut sa o testez. A iesit extraordinar de bun! Chiar...

Desert Tort Sacher
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.