Pumpkin Pie (Placinta cu Dovleac)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml frisca nebatuta
  • 2 oua
  • 115 gr zahar maro
  • 4 linguri de golden syrup (se poate pune miere in loc)
  • scortisoara dupa gust (cam 2 lingurite, poate ceva mai mult)
  • 1/4 cuisoare praf
  • un praf de sare
  • 450 gr dovleac pireu

Mod de preparare

Toate se amesteca bine de tot cu un mixer sau cu lingura de lemn si se umple cojile de pie care au fost putin cooapte inainte.
Aluatul se intinde in forma de pie si sa coace ptr 15 minute.

Inainte de a se introduce la cuptor se pune peste aluat in tava hirtie de copt pe care se pun boabe de fasole, asta pentru a preveni umflarea aluatului in timpul coptului. Dupa ce scoatem forma din cuptor o lasam putin la racit si apoi umplem cu compozitia de dovleac gata pregatita. Se da la cuptor la 375 F sau 190 grade C sau 5 ptr gaz pentru aproximativ 40 de minute sau pina cind scobitoarea introdusa in mijloc o scoatem curata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu afine si jeleu de zmeura

"retete festive de iarna"

Desert tort cu afine si jeleu de zmeura
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj