Profiterol usor de preparat si foarte rapid

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • inghetata de cacao si vanilie (sau doar de cacao)
  • frisca
  • gogosele (cumparate se gasesc in magazine)
  • sirop caramel sau ciocolata

Mod de preparare

Se pun gogoselele in bol, apoi inghetata (cantitate in functie de preferinte), apoi se pune frisca pe deasupra (e bine sa cumparati frisca la spray, tub sau daca nu puneti in punga si o ''insirati'' pe inghetata) apoi pe deasupra se pune siropul de ciocolata sau de caramel

Puteti pune desertul intr-un bol de sticla pe margini punand bucati subtiri de banana (puneti feliile inainte de a pune gogoselele) daca nu aveti sirop puteti rade 2-3 tablete de ciocolata cu ce aroma doriti!


Pofta Buna

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...