Pricomigdale cu Cacao

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 1 Ceasca de zahar
  • 200 g migdale macinate
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita praf de copt (stins cu zeama de lamaie)
  • 3-4 linguri de cacao

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pana devin o spuma densa tare. Se adauga faina, cacao, praful de copt si migdalele amestecand incet pana totul devine un aluat nu foarte tare.

Se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se pun la cuptor (incins in prealabil) pentru aproximativ 20 min la foc potrivit.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.