Prajitura `Turta Dulce`

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar ulei
  • 1 lingurita amoniac
  • 1cana de nuca pisata
  • 1/2 zahar
  • 1lingurita bicarbonat
  • 1/4l apa
  • faina cat pentru o compozitie de chec

Mod de preparare

Se arde jumatate din zahar si se stige cu apa clocotita apoi se adauga restul de zahar. Se pune faina, nucile, uleiul, bicarbonatul si praful de amoniu, eventual si mirodenii dupa gustul fiecaruia. Se amesteca totul si se da la cuptor. Cand este coapta se taie in romburi sau patrate.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.