Margarina se topeste pe foc intr-o cratita. Se adauga zaharul, laptele si la sfirsit cacaua. Se mai da 2-3 clocote si se ia dupa foc. Se ia o cana din sirop si se pune deoparte, iar restul se lasa la racit. Dupa aceea se adauga in compozitie 4 galbenusuri pe rind, 1 cana si jumatate de faina si praf de copt stins cu otet, si la urma se adauga albusurile batute spuma. Se mai poate razui coaja de la o lamiie si o mina de nuci taiate marunt.
Se coace in tava tapetata si cind s-a copt prajitura se inteapa toata cu o furculita si se toarna siropul pus deoparte peste ea. Se presara nuca de cocos.
POFTA BUNA.
Cantitatile se masoara cu aceeasi cana.
Daaaa, nici azi n-am fost cuminteeee ;) O salată bunăăăă și răcoritoare pentru seara asta ;) Spor și poftă bună!
Salata cu clementine, rodii, avocado și branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.