Prajitura radio cu pere

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g ciocolata
  • 150 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 70 g zahar pudra
  • cam 20 biscuiti
  • 2 pere marime mijlocie
  • putin vin alb
  • o lingura miere

Mod de preparare

Curatam perele si le taiem mici ,le punem intr-o craticioara acoperim cu vin alb si adaugam o lingura miere, punem pe foc. Le fierbem pana se inmoaie.

Intre timp am pus ciocolata la topit (bagno marie) cu untul.

Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si amestecam cu ciocolata calda.

Dupa care punem in tava de chec o folie (daca folositi tava de silicon ,nu mai e nevoie)si asezati la inceput un strat subtire de ciocolata calduta ,un strat de biscuiti unul de pere.

Ultimul strat sa fie de ciocolata, puneti in frigider, iar cand se intareste serviti.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.