Prajitura radio cu pere

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g ciocolata
  • 150 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 70 g zahar pudra
  • cam 20 biscuiti
  • 2 pere marime mijlocie
  • putin vin alb
  • o lingura miere

Mod de preparare

Curatam perele si le taiem mici ,le punem intr-o craticioara acoperim cu vin alb si adaugam o lingura miere, punem pe foc. Le fierbem pana se inmoaie.

Intre timp am pus ciocolata la topit (bagno marie) cu untul.

Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si amestecam cu ciocolata calda.

Dupa care punem in tava de chec o folie (daca folositi tava de silicon ,nu mai e nevoie)si asezati la inceput un strat subtire de ciocolata calduta ,un strat de biscuiti unul de pere.

Ultimul strat sa fie de ciocolata, puneti in frigider, iar cand se intareste serviti.

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci