Amesteci faina cu margarina, drojdia dizolvata in lapte caldut, zaharul, galbenusurile si framanti un aluat potrivit de tare, din care se intind 4 foi .
Se coc pe tava unsa cu ulei prima foaie, asez rahatul taiat cubulete dat prin faina si asezi si a doua foaie.
Bati albusurile spuma tare cu zaharul si adaugi nuca macinata apoi torni compozitia peste a doua foaie.
Pui a treia foaie, intinzi gemul de piersici si inchei cu foaia numarul 4.
Se coace la foc potrivit 34-40 minute. Lasi la raciut dupa care glazurezi cu ciocolata topita cu unt.
Se presara bombonele colorate de decor.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti