Pt blat, topeste margarina in care adaugi biscuitii dati prin masina de nuca. Intinde totul intr-o tava in care ai ai intins o folie de aluminiu. Blatul trebuie sa fie perfect intins. Se lasa la rece 50-60 min.
Intr-o cratita topeste zaharul cu apa, cacao si margarina. Adauga romul (eu am pus esenta de rom 3 sticlute si atunci am adaugat mai multa apa) si lasa sa se racoreasca putin.
Amesteca praful de biscuiti si rahatul dupa care toarna treptat siropul de zahar. Compozitia astfel obtinuta rastoarn-o peste blatul de biscuiti. Presara deasupra nuca de cocos din belsug si pastreaza prajitura la rece.
Acesta este tortul copilariei mele. Imi amintesc cu drag de acea perioada si mananc si acum, cu aceeasi pofta, o feliuta de...
Desert tort cu mere, caramel si friscaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj