Prajitura Din Biscuiti (de Post)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g biscuiti
  • 250g zahar
  • 100g margarina
  • 300g rahat
  • 300ml apa
  • 100ml rom
  • 50g cacao
  • Pt blat:
  • 500g biscuit
  • 175g margarina

Mod de preparare

Pt blat, topeste margarina in care adaugi biscuitii dati prin masina de nuca. Intinde totul intr-o tava in care ai ai intins o folie de aluminiu. Blatul trebuie sa fie perfect intins. Se lasa la rece 50-60 min.

Intr-o cratita topeste zaharul cu apa, cacao si margarina. Adauga romul (eu am pus esenta de rom 3 sticlute si atunci am adaugat mai multa apa) si lasa sa se racoreasca putin.

Amesteca praful de biscuiti si rahatul dupa care toarna treptat siropul de zahar. Compozitia astfel obtinuta rastoarn-o peste blatul de biscuiti. Presara deasupra nuca de cocos din belsug si pastreaza prajitura la rece.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.