Prajitura de Post I

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani apa minerala
  • 3 cani faina
  • 200 g zahar (in functie de gem) o cana ulei
  • o lingurita bicarbonat de amoniu
  • o cana gem
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Se amesteca faina cu apa minerala bine, se adauga uleiul, zaharul, amoniu, zaharul vanilat, esenta de vanilie si gemul. Luam o tava pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina, in care tornam compozitia amestecata bine.

Se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute (la foc potrivit).
Se serveste rece pudrata cu zahar pudra.
Pofta buna! ! !

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Guguluf cu stafide si vanilie

Este o adaptare, la cererea baiatului, a retetei de guguluf cu pere si ciocolata preluata de la Timea. A iesit ceva foarte...

Guguluf cu stafide si vanilie
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.