Merele se rad si se stropesc cu zeama de la lamii, dupa ce le-am razuit coaja. Merele rase, coaja de lamiie, zaharul, faina, vanilia, praful de copt si uleiul se amesteca.
Nucile un pic prajite si stafidele inmuiate se adauga si ele la compozitie. Totul se rastoarna intr-o tava rotunda de tort si se coace 50 de minute la 175 de grade. Se incerca cu scobitoarea. Se lasa la racit si se decoreaza cu nuci facute crocant sau zahar pudra.
Se apropie ora pranzului si m-am gandit sa va aduc o reteta simpla si gustoasa . Mararul este din plin in aceasta perioada si...
Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de mararO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura