Perele le taiem in 2 apoi le curatam de coaja si de samburi. Intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt se aseaza perele cu mijlocul in jos.
Ciocolata cu untul le punem la topit, apoia adugam zaharul si ouale si amestecam pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praf de copt sare si cacao o adaugam peste ciocolata, alternand cu laptele pana se incorporeaza de tot. O asezam peste pere.
Crema de branza o amestecam cu zaharul apoi cu un ou batut. Turnam amestecul in forma de copt si cu ajutorul unui cutit amestecam cele doua compozitii pana capata un aspect marmotat.
Coacem 45 minute la 180 grade. Dupa ce s-a racit o ornam cu carlionti de ciocolata sau ciocolata rasa.
Pofta buna!
Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti