Blat: Se bat albusaurile spuma cu un praf de sare, dupa ce s-au batut bine se adauga zaharul tos se bate din nou pana nu cad din bol, se aduga nuca macinata, faina cu praful de copt, se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptor la 180 grade, se tine pana trece testul scobitorii.
Cand se scoate blatul de la cuptor cat este cald se intinde finetti peste tot blatul si se presara nuca macinata, se lasa sa se raceasca si sa se intareasca finetti, dupa care se pune frisca batuta bine, daca doriti puteti amesteca putina frisca cu cacao pentru a decora. Se da la rece pana a doua zi sau doua, trei ore. Pofta buna!
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti