Se poate si la cuptor obisnuit:
* praful de copt (cica e unul special ptr microunde... eu am facut la micro, dar am folosit praf de copt normal). Insa ar fi indicat cel special care e mai puternic, creste mai repede, in 5-10 min, nu ca cel obisnuit in 20-30 min (asa ziceau niste gospodine pe un forum italian).
Am amestecat tot in castron si apa/laptele e bine sa puneti cit sa va rezulte un aluat destul de "curgator".
Am copt in serii de cite 5 min, alte 5 min, apoi 3 min, alte 3 min combinat (grill+ microunde) si la sfirsit 2 min numai grill. Dar se putea si fara grill. Ideea e sa nu coaceti prea mult, caci iese putin buretos (eu cred ca am cam exagerat cu timpii, 13 min erau indeajuns pt aceasta cantitate.
Trebuie sa incercati mereu cu scobitoarea ca la pandispan si cind scobitoarea iese uscata e gata...
Aceasta reteta o faceam de obicei cu carne de porc dar dupa ce am incercat cu piept de pui a devenit preferata mea. Se face...
Reteta de piept de pui cu sos de mustarAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.