Prajitura cu magiun de prune si orez expandat

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -5 linguri ulei
  • - 1,5 pahare zahar
  • -2 pahare apa minerala
  • -3 pahare faina
  • -3 linguri magiun
  • -1 plic praf de copt
  • -1 lingura cacao
  • Extra :
  • 50 gr orez expandat

Mod de preparare

Amestecam cu un tel para, zaharul cu apa, pana cand se dizolva. Adaugam magiunul, uleiul, faina, cacao si praful de copt.
Omogenizam foarte bine si turnam compozitia intr-o tava de 25 x 30 cm. Deasupra, presaram orez expandat.
Punem tava in cuptorul incins, la 180 grade C, pentru 30-40 minute.

Nota: Este foarte importanta sa folosim acelasi pahar pentru masurarea ingredientelor

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.