Freci ouale cu zaharul, pana devin spumoase.
Adaugi laptele, uleiul, zeama si coaja de lamaie. Continui sa bati compozitia pana capata o consistenta fina.
Separat, intr-un bol, amesteci faina, scortisoara si praful de copt.
Combini cele doua compozitii obtinute si amesteci pana la omogenizarea lor completa.
Torni amestecul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt si dai la cuptorul incalzit, 40-50 min, pana ce checul este copt si capata o culoare frumoasa.
Il lasi la racit 20 min in tava, apoi il scoti si-l pudrezi cu zahar praf sau il ornezi dupa preferinta.
O placinta minunata, cu-un aluat care se topeste in gura de fraged si un gust senzational!
Placinta rustica cu carne si susanAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.