Prajitura cu Gris

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150-160 gr gris
  • 250 gr iaurt simplu
  • nuca de cocos
  • 1 praf de copt
  • rahat (puteti pune fructe sau stafide)
  • arome
  • pt sirop:
  • 4 linguri apa
  • 6 linguri zahar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se da la foc in tava de chec, excluzind cele pentru sirop.

Separat se face siropul din 4 linguri apa si 6 linguri zahar si se da intr-un clocot, se lasa si acesta sa se raceasca.

Cand s-a racit prajitura si siropul se toarna acesta din urma peste prajitura. Se da la rece.

Se serveste si cu frisca.

Se serveste cu frisca.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec combinat

Adica am combinat dulceata de fragi si gem de caise, de foame gemi cand esti la dieta.....

Desert chec combinat
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj