Prajitura cu Gris

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150-160 gr gris
  • 250 gr iaurt simplu
  • nuca de cocos
  • 1 praf de copt
  • rahat (puteti pune fructe sau stafide)
  • arome
  • pt sirop:
  • 4 linguri apa
  • 6 linguri zahar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se da la foc in tava de chec, excluzind cele pentru sirop.

Separat se face siropul din 4 linguri apa si 6 linguri zahar si se da intr-un clocot, se lasa si acesta sa se raceasca.

Cand s-a racit prajitura si siropul se toarna acesta din urma peste prajitura. Se da la rece.

Se serveste si cu frisca.

Se serveste cu frisca.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...