Prajitura cu Gris

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150-160 gr gris
  • 250 gr iaurt simplu
  • nuca de cocos
  • 1 praf de copt
  • rahat (puteti pune fructe sau stafide)
  • arome
  • pt sirop:
  • 4 linguri apa
  • 6 linguri zahar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se da la foc in tava de chec, excluzind cele pentru sirop.

Separat se face siropul din 4 linguri apa si 6 linguri zahar si se da intr-un clocot, se lasa si acesta sa se raceasca.

Cand s-a racit prajitura si siropul se toarna acesta din urma peste prajitura. Se da la rece.

Se serveste si cu frisca.

Se serveste cu frisca.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...