Prajitura cu Glazura de Ciocolata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 10 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • o esenta de vanilie
  • 200 g ciocolata neagra

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma impreuna cu 7 linguri de zahar:galbenusurile se bat si ele cu restul de zahar si esenta de vanilie. Se amesteca cele 2 compozitii, se adauga faina si se omogenizeaza.

Aluatul obtinut se imparte in doua: in prima parte se adauga cacaua si se amesteca, iar cealalta parte se lasa asa.
Intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt, se pune aluatul de cacao, apoi cel fara cacao.

Se da prajitura la cuptor, la foc potrivit.
Cand este gata, se lasa sa se raceasca si se gaseaza cu ciocolata topita.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.