Se zdrobesc biscuitii si se amesteca bine cu nuca, taiata in bucatele si untul topit.
Intr-o forma rotunda, cu margine detasabila, tapetata cu hartie de copt, se pune un strat de biscuiti cu nuca, dupa care se da la congelator pentru 15 minute.
Intre timp se prepara budinca de vanilie.
Apoi se scoate forma din congelator, se intinde gemul incalzit in strat uniform peste biscuiti, iar deasupra acestuia budinca rece.
Se orneaza cu fructe de padure, se rade deasupra ciocolata alba si se mai da la rece pentru inca o ora.
Trecut acest timp se scoate, se desface marginea formei si este gata de servire.
Pofta buna! ! !
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.