Se bat albusele spuma, apoi se adauga zaharul. Se bate in continuare pana ce se topeste zaharul, apoi se adauga galbenusurile. Se pune faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie, sau otet, iar apoi se inglobeaza nuca de cocos si se coace. (Tava se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina)
Se pun cele 3 galbenusuri impreuna cu praful de budinca si zaharul si se prepara ca si o budinca. Dupa ce e fiarta, se inglobeaza cubul de Rama, se lasa putin sa se raceasca si se toarna peste blat.
Daca faceti cu banane, le puneti sub crema, rase, sau taiate longitudinal, daca preferati cu capsuni, sau kiwi, acestea se pun peste crema.
Un pranz delicios, preparat cu paste romanesti Hutton.
Spaghete bolognese- reteta videoEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj