Zaharul se pune pe foc, se toarna 200 ml apa, se lasa sa fiarba cateva minute, pana se topeste zaharul. Biscuitii se amesteca cu nuca maruntita.
Separat, se amesteca untul cu fulgii de cocos. Pe o bucata de folie de plastic, se intinde un strat de biscuiti amestecati cu nuca, peste se intinde un strat de unt, iar dupa aceea se aseaza bananele taiate in rondele. Se ruleaza si se da la rece pana a doua zi.
Se taie in felii groase inainte de servire.
Această rețetă face parte tot din seria "prea multe portocale în casă"... De această dată am făcut o cremă la...
Desert crema de portocale, la pahar• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.