Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Intr-un vas amestecati fructele cu scortisoara si nucsoara. Adaugati sucul de portocale si amestecati din nou. Puneti fructele intr-un vas de 20-30 cm ce a fost uns cu putin ulei in prealabil. Acoperiti cu o folie si coaceti timp de aproximativ 45 de minute pana cand fructele incep sa faca bule deasupra.
In timp ce fructele sunt in cuptor, amestecati mierea, fulgii de ovaz sau orez, faina, scotisoara si nucile. Adaugati untul pana cand compozitia devine faramicioasa.
Scoateti fructele din cuptor (dupa explirarea timpului) si turnati ingredientele uscate deasupra. Puneti tava in cuptor si continuati sa coaceti timp
de 20-30 de minute sau pana cand prajitura devine aramie.
Serviti fierbinte sau la temperatura camerei. Daca se raceste prea mult, stratul de fulgi se va intari.
Valori nutritionale pentru o portie:
~333 calorii
~ 18 g grasimi
~5 g proteine
~42 g carbohidrati
0 mg colesterol
~ 99 mg sodiu
Tot a rămas ceva umplutură de la rulada din pulpă de pui, așa că am testat o altfel de ruladă;) Spor și poftă bună!
Ruladă din carne tocată a la PanacrisEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj