Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se amesteca cu 200g zahar pudra si se obtine o pasta omogena. Albusurile separate se bat spuma. Cele 200g zahar si margarina se freaca pana se obtine o crema. Apoi peste ele se adauga cacao, apoi nuca si faina si ouale batute spuma. Se introduce la cuptor la temperatura medie. Cand este aproape coapta se scoate din cuptor si se adauga deasupra galbenusurile frecate cu zahar si se introduce din nou la cuptor. Dupa ce este gata se scoate si se rade ciocolata deasupra.
Tava de copt trebuie unsa bine cu faina inainte de a turna compozitia.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.