Prajitura Alb, Rosu si Maro (de Post)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi-250 ml ulei
  • 250 ml bors
  • 250 gr zahar
  • un praf de copt
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde gem de prune sau alt tip
  • nuca macinata
  • 200gr ciocolata amaruie de post

Mod de preparare

Se face un aluat si se coc trei foi pe dosul tavii. Umplutura eu am folosit gem de prune in care am adaugat nuca macinata, iar deasupra am pus ciocolata amaruie, de post, topita la microunde sau aburi in care am adaugat un pic de ulei ca sa nu fie tare cand taiem prajitura (am avut circa 200 gr ciocolata cu o 3-4 linguri ulei)

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii

Pentru pachetelul vesel

Sandvis cu hamburger de curcan,ciuperci si rosii
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj