Prajitura Alb, Rosu si Maro (de Post)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi-250 ml ulei
  • 250 ml bors
  • 250 gr zahar
  • un praf de copt
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde gem de prune sau alt tip
  • nuca macinata
  • 200gr ciocolata amaruie de post

Mod de preparare

Se face un aluat si se coc trei foi pe dosul tavii. Umplutura eu am folosit gem de prune in care am adaugat nuca macinata, iar deasupra am pus ciocolata amaruie, de post, topita la microunde sau aburi in care am adaugat un pic de ulei ca sa nu fie tare cand taiem prajitura (am avut circa 200 gr ciocolata cu o 3-4 linguri ulei)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.