Portocalele se spala bine, se usuca si se taie in felii de aprox. 1 cm cu tot cu coaja. Se pun intr-un vas, se acopera cu apa rece si se lasa pe foc pana cand apa incepe sa fiarba. Se scurg, se pun in alt vas, se adauga zaharul si 200 ml apa rece. Se lasa la foc lent timp de aprox. 20 minute (pana cand se evapora apa).
Se topeste ciocolata la bain-marie sau la microunde si se imbraca "betele" de portocale in ea cam trei sferturi.
Se tin la frigider pana cand se intareste ciocolata.
Sunt ideale pt. aniversari infantile.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.