Placinta cu dovleac

Portii
12
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat:
  • 500 gr faina
  • 200 ml apa
  • sare
  • putin ulei si unt sau margarina
  • umplutura:
  • dovleac placintar calit
  • 6 ling de zahar
  • scortisoara un praf
  • 1 galbenus
  • ulei

Mod de preparare

Se framanta aluatul, ca un aluat de placinta. Se lasa putin la odihnit, apoi se imparte in doua parti.
Intr-o tava, se pune foaie de copt si prima foaie de aluat, apoi umplutura, apoi a doua foaie de aluat si la sfarsit se unge cu ou si ulei.

Se pune la copt, in cuptorul preincalzit, timp de 40 minute, pana se rumeneste frumos.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.