Punem intr-un vas, pe foc, laptele de cocos si laptele dulce, amestecam sa se desfaca laptele de cocos cu cel dulce, iar cand incepe de fiarba, adaugam orezul spalat bine.
Lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand, pana ce orezul este facut (cca. 20-25 minute).
In ultimele minute, punem si zaharul, mai lasam putin si stingem focul.
Se serveste cald!
Noi am servit cu scortisoara, sau dupa preferinte cu gem, miere sau simplu!
Demult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti