Negresa cu branza

Portii
15
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml lapte
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 230 g faina
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 250 g crema de branza
  • 80 g zahar pudra

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul si laptele. Mixam doua oua cu sarea si 100 g zahar, pana devin spumoase.

Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata, unt si lapte si omogenizam bine. La final, adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Pentru compozitia de branza, mixam oul ramas cu crema de branza si zaharul pudra.

Distribuim compozitia cu ciocolata in tava cu hartie de copt, adaugam apoi, crema de branza si, cu ajutorul unui cutit, marmoram putin prajitura, pentru un aspect frumos.

Introducem tava in cuptorul incins, pentru 30-35 de minute.

Dupa ce se raceste, o portionam si o servim pudrata putin.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.