Ingredientele de mai sus se amesteca intr-un castron formandu-se un aluat curgator. Se tapeteaza o tava (36/34) cu hartie de copt se toarna compozitia si se coace la foc potrivit. Este coapta atunci cand incercata cu o scobitoare nu ramane nimic pe aceasta. Se da la rece.
Intre timp se fierbe glazura din glazura pana se ingroasa putin. Blatul racit se portioneasa dupa preferinta se toarna glazura deasupra si se decoreaza dupa bunul plac.
Pentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...
Tort cu nucaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti