- Se mixeaza ouale cu sarea si faina pana cand devine o spuma albicioasa
- se adauga apoi untul topit, caldut nu fierbinte si apoi toate celelalte ingrediente
- se pregatesc formele de muffins cu hartie, se ung cu un pic de ulei si se tapeteaza cu faina (asa ies mult mai usor din forme cand sunt gata)
- se toarna compozitia pana la jumatatea formelor
- se adauga o lingurita cu gem si apoi din nou compozitia de muffins
- se coc la foc moderat (cuptorul preincalzit), deasupra eu am adaugat cand sunt gata o glazura de zahar pudra, am amestecat zahar pudra cu cateva picaturi de lamaie, si colorant daca se doreste
- se decoreaza dupa bunul plac.
Am gasit o reteta de muffins in care am inlocuit laptele cu iaurt, si au iesit foarte bune, raman un pic umede, nu sant innecacioase.
Am preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute