1. Se zdrobeste banana intr-o punguta de plastic.
2. In oul batut punem ulei, lapte si zahar brun. Se amesteca bine.
3. Adaugam banana zdrobita in compozitie si omogenizam crema.
4. Amestecam bine faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si praful de cacao si cernem acestea in crema. Apoi amestecam putin ca toate ingredientele sa fie ude. Fiti atenti sa nu amestecati prea mult.
5. Umplem compozitia in formele de briosa.
6. Punem acestea in cuptorul preincalzit la 170 grade, pe raftul mijlociu sa se coace 25-30 minute. Briosele sunt foarte pufoase si gustoare.
Imi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Normal ca am avut un...
Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 LEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj