Minitarte cu ciocolata raw din avocado

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr biscuiti digestivi
  • 150 gr margarina
  • 2 fructe avocado
  • 50 gr cacao
  • Pastaie de vanilie
  • 4 linguri zahar
  • O portocala
  • Coaja rasa de la 2 portocale
  • Flori de zahar pentru decor

Mod de preparare

Se sfarmiteaza biscuitii digestivi si se adauga coaja rasa de la o portocala si se stropesc cu margarina topita, apoi se amesteca.
Se preseaza compozitia obtinuta in formele de minitarta si se da la rece.
Ciocolata din avocado se prepara astfel : curatam cele doua fructe de avocado si scoatem samburele, apoi pasam bine miezul impreuna cu semintele din pastaia de vanilie, zaharul si cacaua la final, adaugand coaja rasa de portocala.
Dupa ce s-a intarit crusta minitartelor, acestea se decoreaza cu ciocolata de avocado, felii deportocala si flori de zahar.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu afumatura, la cuptor

Noua gamă de condimente Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale, include două categorii de produse: condimente...

Paste cu afumatura, la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj