Mingiute cu Nuca de Cocos si Ricotta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o portie (30-35 buc):
  • -100 g nuca de cocos
  • -100 g ricotta
  • -80-100 g zahar pudra, dupa gust
  • Pentru ornat:
  • -dupa dorinta se poate folosi:
  • nuca de cocos,
  • fistic maruntit,
  • migdale macinate
  • cacao pudra,

Mod de preparare

Puneti separat, in boluri mici: nuca de cocos, fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra, etc.

Amestecati intr-un bol mai mare nuca de cocos si zaharul pudra, apoi inglobati ricotta usor batuta si omogenizati bine pana ce rezulta o compozitie compacta.

Modelati bilute de marimea unei castane mai mari si tavaliti-le prin nuca de cocos (poate fi si colorata), fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra cernuta, etc, dupa dorinta.

Asezati-le in forme mici de hartie si dati la rece pentru 1 ora inainte de a le servi.
Pot fi pastrate in frigider atata timp cat ricotta este in termenul de valabilitate. Pentru servit: folositi forme mici de hartie pentru bomboane.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.