Mingiute cu Nuca de Cocos si Ricotta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o portie (30-35 buc):
  • -100 g nuca de cocos
  • -100 g ricotta
  • -80-100 g zahar pudra, dupa gust
  • Pentru ornat:
  • -dupa dorinta se poate folosi:
  • nuca de cocos,
  • fistic maruntit,
  • migdale macinate
  • cacao pudra,

Mod de preparare

Puneti separat, in boluri mici: nuca de cocos, fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra, etc.

Amestecati intr-un bol mai mare nuca de cocos si zaharul pudra, apoi inglobati ricotta usor batuta si omogenizati bine pana ce rezulta o compozitie compacta.

Modelati bilute de marimea unei castane mai mari si tavaliti-le prin nuca de cocos (poate fi si colorata), fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra cernuta, etc, dupa dorinta.

Asezati-le in forme mici de hartie si dati la rece pentru 1 ora inainte de a le servi.
Pot fi pastrate in frigider atata timp cat ricotta este in termenul de valabilitate. Pentru servit: folositi forme mici de hartie pentru bomboane.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...