Puneti separat, in boluri mici: nuca de cocos, fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra, etc.
Amestecati intr-un bol mai mare nuca de cocos si zaharul pudra, apoi inglobati ricotta usor batuta si omogenizati bine pana ce rezulta o compozitie compacta.
Modelati bilute de marimea unei castane mai mari si tavaliti-le prin nuca de cocos (poate fi si colorata), fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra cernuta, etc, dupa dorinta.
Asezati-le in forme mici de hartie si dati la rece pentru 1 ora inainte de a le servi.
Pot fi pastrate in frigider atata timp cat ricotta este in termenul de valabilitate. Pentru servit: folositi forme mici de hartie pentru bomboane.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.