Mic dejun cu quinoa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 cana quinoa clatita si scursa
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana fulgi de ovaz sau de quinoa
  • 1/2 cana piersici maruntite
  • 2 linguri melasa sau miere
  • 1/4 cana nuci maruntite (optional)
  • 1/4 cana stafide sau curmale maruntite

Mod de preparare

Puneti quinoa intr-un vas, impreuna cu apa si aduceti pana la punctul de fierbere. Reduceti temperatura si amestecati vreo 10 minute, pana cand quinoa s-a facut. Adaugati fulgii de quinoa sau de ovaz, piersicile, melasa sau mierea, nucile maruntite si stafidele sau curmalele.

Amestecati pentru 10-15 minute sau pana cand compozitia arata cremoasa.

Serviti calda.

Valori nutritionale pentru o portie:
236-237 calorii
6-7 g grasimi
5-6 g proteine
40-41 g carbohidrati
0 mg cholesterol
10-11 mg sodiu

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.