Untul moale se freaca cu zaharul pana devine pufos, se adauga pe rand faina si dupa ce este incorporata bine, se adauga bucatelele de ciocolata. Aluatul va avea aspect faramicios. Se ia cu lingurita bucatele mici de aluat, se fac bilute intre palmi si se aseaza pe tava de copt.
Se aplatizeaza putin cu dosul unei furculite si se coc in cuptorul preancalzit la 350 f (180C). Se scot dupa 15 minute, se lasa pe tava pentru 2 minute dupa care se transfera pe platoul de servire, se pudreaza cu zahar praf
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.