Intr-un bol se mixeaza cele 2 oua intregi cu zaharul vanilinat,apoi zaharul pudra cernut se pune peste oua in 3 reprize si se mixeaza foarte bine aproximativ 20 minute pana se topeste tot zaharul.
Cand zaharul s-a topit se pune faina si se amesteca ca la macarons cu ajutorul unei spatule cu miscari lente de jos in sus.Se adauga colorantul alimentar(dupa preferinta) si esenta si se omogenizeaza pana compozitia curge de pe spatula ca o panglica.
Cu ajutorul unui pos se toarna compozitia intr-o tava de macarons sau pe hartie de copt formand discuri uniforme.
Tava cu margarete se lasa la uscat timp de 24 ore,dupa care se introduce la cuptor pentru 12-14 minute la temperatura de 140 grade.
Cand sunt gata se scoate tava si se lasa 5-10 minute la racit pentru a se putea dezlipi usor.
Se umplu dupa prefeinta cu diferite creme.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.