Macarons fals

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • • 2 oua;
  • • 140 g zahar pudra;
  • • 140 g faina alba;
  • • 1 lingurita zahar vanilinat;
  • • esenta dupa preferinta;
  • • colorant alimentar;

Mod de preparare

Intr-un bol se mixeaza cele 2 oua intregi cu zaharul vanilinat,apoi zaharul pudra cernut se pune peste oua in 3 reprize si se mixeaza foarte bine aproximativ 20 minute pana se topeste tot zaharul.
Cand zaharul s-a topit se pune faina si se amesteca ca la macarons cu ajutorul unei spatule cu miscari lente de jos in sus.Se adauga colorantul alimentar(dupa preferinta) si esenta si se omogenizeaza pana compozitia curge de pe spatula ca o panglica.
Cu ajutorul unui pos se toarna compozitia intr-o tava de macarons sau pe hartie de copt formand discuri uniforme.
Tava cu margarete se lasa la uscat timp de 24 ore,dupa care se introduce la cuptor pentru 12-14 minute la temperatura de 140 grade.
Cand sunt gata se scoate tava si se lasa 5-10 minute la racit pentru a se putea dezlipi usor.
Se umplu dupa prefeinta cu diferite creme.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti