Limbi de Pisica cu Ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g faina
  • 150 g zahar
  • 100 g unt
  • 2 albusuri de ou
  • 50 g ciocolata
  • cateva picaturi de esenta de vanilie

Mod de preparare

1. Se amesteca zaharul cu untul si albusurile de ou. Se adauga faina si esenta de vanilie.
2. Cu ajutorul unui sprot cu gura larga se fac prajiturele in forma de limbi mai lunguiete intr-o tava unsa cu putin unt.
3. Se dau la cuptorul incins timp de 10 minute la 180 grade C. Apoi se dezlipesc cu ajutorul unei spatule avand grija sa nu se rupa.
4. Ciocolata se topeste la "bain -marie". Apoi se scufunda fiecare capat al prajiturelelor in ciocolata.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...