Blat:
Se amesteca bine ingredientele, iese un aluat sfaramicios care se intinde tot cu mainile intr-o tava de 20X30 cm tapetata cu hartie de copt.
Se lasa 20 min la 180C
Aveti grija cand scoateti blatul din tava, mie mi s-a rupt, e foarte fragil si crocant
Crema de branza:
Se amesteca toate ingredientele si lasati la frigider pana blatul e racit complet
Crema de lamaie:
Mixam totul pana iese o crema consistenta.
Pe blat intindem mai intai crema de branza si apoi cea de lamaie.
Taiati apoi totul in patratele mici, si gata!
Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...
Cosulete cu cirese și crema de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.