Lemon squares

Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • - 370 gr faina
  • - 200 gr margarina
  • - 60 gr zahar
  • Crema de branza:
  • - 250 gr crema branza Philadelphia
  • - 250 gr zahar
  • - 250 ml frisca lichida pe care o bateti apoi
  • Crema de lamaie:
  • - 2 plicuri budica de lamaie (50gr/plic)
  • - 450 ml lapte(eu am pus 450, adica cu 50ml mai putin decat scria in instructiuni ca sa iasa mai consistenta)
  • - 2 linguri suc proaspat de lamaie

Mod de preparare

Blat:

Se amesteca bine ingredientele, iese un aluat sfaramicios care se intinde tot cu mainile intr-o tava de 20X30 cm tapetata cu hartie de copt.

Se lasa 20 min la 180C

Aveti grija cand scoateti blatul din tava, mie mi s-a rupt, e foarte fragil si crocant

Crema de branza:
Se amesteca toate ingredientele si lasati la frigider pana blatul e racit complet

Crema de lamaie:
Mixam totul pana iese o crema consistenta.

Pe blat intindem mai intai crema de branza si apoi cea de lamaie.

Taiati apoi totul in patratele mici, si gata!

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci